Hans Vlieg en samenwerkingspartners

Meer..

Hans Vlieg: mijn visie op ontwikkelen

Hans Vlieg: professioneel coach in Den Haag. Een paar trefwoorden: reizen, jazzpiano, goede koffie en hobbykok.

Jezelf zijn. Met heel je hebben en houden. Wat er ook gebeurt. En daarin steeds weer naar jezelf kijken om te kunnen groeien. Op persoonlijk én professioneel vlak.

Niet altijd makkelijk, soms zelfs confronterend. Je groeit echter het meeste als jij naar jezelf durft te kijken en jezelf écht laat zien. Dan ontstaat authenticiteit, autonomie, veerkracht en creativiteit. Voor leiders, teams en organisaties.

Ik geloof dat wanneer mensen persoonlijk en professioneel meer van zichzelf laten zien ze op het scherpst van de snede met elkaar kunnen samenwerken en voor bijzondere en duurzame resultaten zorgen.

Gecoached worden vraagt lef om naar jezelf, je team of organisatie te kijken en te ontdekken wat jouw persoonlijke en professionele patronen zijn. En wat je daarmee in de realiteit gespiegeld krijgt. Wil je een ander resultaat, dan zul je dus ook zelf iets anders moeten gaan doen. Als mens, als team of als organisatie.

No nonsense, met een praktische toepassing en met impact.

 

 

Hans Vlieg: Mijn achtergrond

 

Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde en de horeca. Ik werkte onder andere voor ING, Nationale-Nederlanden, KPN en verschillende adviesbureaus. Daarnaast runde ik 5 jaar twee horecagelegenheden in het centrum van Den Haag.

Sinds 2011 ben ik zelfstandig coach. Ik begeleid individueel en in teamverband. Op persoonlijk en professioneel vlak. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere Gemeente Den Haag, Pon, verschillende hogescholen, communicatiebureaus en talloze individuele cliënten, waaronder veel professionals en ondernemers.Ik ben ook aangesloten bij De Baak als coach en leid ik coaches op bij Coachcenter in Den Haag. Daarnaast ontwikkel ik in samenwerking met Carrièrepoort vitaliteitsprogramma’s voor organisaties.

Mijn basis bestaat uit een 3 jarige Post-HBO opleiding in psychosociale begeleiding en coaching, aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van systemisch werk, lichaamsgericht werk en transactionele analyse. Aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van verandering, team- en organisatieontwikkeling.

 

Meer weten over Hans Vlieg? Of over mijn verhaal? Of mijn manier van werken?

Mail me: hans@vliegcoaching.nl

Hans kwam op mij over als een hele vriendelijke coach. Ik twijfelde wel of hij de stevigheid zou hebben om mij te coachen. Ik had er niet verder vanaf kunnen zitten. Het bleek dat ik van alles waar ik zelf onzeker over was projecteerde. Hans heeft me respectvol maar heel duidelijk gespiegeld. Bijzonder hoe ik daar met mijn zelfbeeld werd geconfronteerd.

Beleidsadviseur, Overheidsinstelling

Als professioneel coach ben ik aangesloten bij de volgende organisaties

Meer informatie? Direct een duidelijk Plan van Aanpak voor jezelf, jouw team of organisatie?
Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
 

Contactinformatie

hans@vliegcoaching.nl

linkedin.nl/in/hansvlieg

+316 82 48 28 67

 

 

 

Privacy Statement

 

 

 

 

Dit doet Vlieg Coaching

Vlieg Coaching begeleidt teams en mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling vanuit systemisch perspectief. Altijd met een praktische toepassing, no nonsense en met impact.

Teamcoaching | Zelforganiserende teams | Leiderschapsontwikkeling | persoonlijke ontwikkeling |

 

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht