Persoonlijk leiderschap is jezelf leiden: richting geven aan je leven en werk

 

Persoonlijk leiderschap is de competentie om jezelf te leiden en richting te geven. Oftewel de regie nemen over je werk, carrière, jouw persoonlijke ontwikkeling en leven. Door gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten om je doelen te realiseren. En door je krachten en valkuilen te benutten om op een bewuste manier keuzes te maken. Mét impact, mét plezier, mét energie.

 

Herken je dit?

 

  • je zit niet in je natuurlijke flow: je zit vast en haalt er niet uit wat er in zit. Terwijl je gewoon jezelf wilt zijn.
  • je staat alleen en blijft in cirkels draaien. Je wilt sparren met iemand die je een spiegel voorhoudt zodat je keuzes kunt maken.
  • je bent uit balans. Je voelt niet altijd even veel energie of hebt stress.Terwijl je weet dat persoonlijke ontwikkeling en resultaat samengaan. Net als een goede energiebalans trouwens.
  • je wilt het anders. Of je bent al goed bezig, maar mist nog iets. Natuurlijk lukt het je uiteindelijk zelf. Met begeleiding sneller en duurzamer.

 

Persoonlijk leiderschap

 

Persoonlijk leiderschap vraagt van jou om te groeien als persoon, jezelf te ontwikkelen als professional.

Waar?

Raamweg 4 in Den Haag, of Van der Takstraat 28 in Rotterdam

Investering?

€150,- per uur. Ik realiseer me dat dit een flinke investering is. Ik begeleid je in hele korte tijd naar duurzame verandering. De investering meer dan waard. Ik geloof in mijn aanpak: geen resultaat? Less pay.

 

 

Even bellen over wat ik voor je kan betekenen?

8 + 14 =

Wil je meer informatie? Of direct een duidelijk Plan van Aanpak voor jezelf, jouw team of organisatie? Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kop koffie.

Als professioneel coach ben ik aangesloten bij de volgende organisaties

Navigatie

 

 

Contactinformatie

hans@vliegcoaching.nl

linkedin.nl/in/hansvlieg

+316 82 48 28 67

 

 

 

Privacy Statement

 

 

 

 

Dit doe ik

Ik begeleid mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling door middels van regressiewerk. Diep ingesleten patronen en trauma verwerken op mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied.

|Regressiewerk | Lichaamswerk | Traumaverwerking | Intergenerationeel trauma |

 

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht