NLP Coaching

(weer) regie over je leven
Lees verder

NLP coaching

 

NLP coaching helpt je om lekkerder in je vel te zitten en meer grip te krijgen op je communicatie. En hoe je nog effectiever kunt functioneren. Ook leert NLP je om minder stress en om meer plezier te hebben. Kortom: in 5 tot 6 sessies naar regie over je werk en/of leven.

 

NLP coaching: wat is het?

 

NLP Coaching is een vorm van coaching, waarbij jij zelfstandig regie neemt over je werk of je leven. Je staat (weer) aan het roer op je eigen schip en je geeft leiding- en sturing aan jouw eigen gedrag, gevoel en gedachten.

Coaching met NLP wordt vaak ‘levens veranderend’ genoemd. Je leert en ondergaat zeer krachtige NLP technieken, die je in staat stellen het leven te leiden dat je wil leiden en de persoon te zijn die je wil zijn.

 

Coaching met NLP: effectief

 

NLP coaching helpt jou om zelf kapitein te zijn op je schip. Wie ben jij, wat wil je en wat is nodig om dat te bereiken? NLP coaching is snel en effectief. Vaak zijn 5 tot 6 sessies voldoende om de resultaten te behalen die je voor ogen hebt. We zetten samen in grote lijnen de volgende stappen:

  1. In kaart brengen hoe het nu is (de huidige situatie)
  2. In kaart brengen wat je in plaats daarvan wil (de gewenste situatie)
  3. Het identificeren van obstakels (beperkende gedachten, gevoelens en gedragingen) die tussen de huidige situatie en de gewenste situatie staan
  4. Het identificeren van hulpbronnen (versterkende gedachten, gevoelens en gedragingen) die nodig zijn om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen
  5. De obstakels uit stap 3 ongedaan maken (met NLP methoden)
  6. De hulpbronnen uit stap 4 installeren (met NLP technieken)
  7. Een plan van aanpak maken om de gewenste situatie te bereiken en vast te houden

 

 

NLP in de praktijk

 

Als je je meer bewust bent van hoe je de dingen doet, kun je leren meer regie te krijgen over je leven. NLP is daarvoor een prima methodiek. NLP geeft je veel inzicht in hoe communicatie werkt en hoe je dat nog beter kunt doen.

‘Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen.’ Anders gezegd: Ben je daar tevreden over? Ga er vooral mee door. Ben je nog niet tevreden? Doe wat anders. NLP reikt je hiervoor extra mogelijkheden aan die je kunt toepassen in alle mogelijke contexten. Denk aan je werk, relatie, familie en gezin en je sociale netwerken.

 

NLP en verandering

 

NLP zorgt dat je op een makkelijke manier kan veranderen als mens of als professional. De sessies hebben altijd effect op meerdere gebieden in je leven. NLP geeft onder andere inzicht in de overtuigingen die je gedrag sturen en geeft je mogelijkheden om deze te veranderen en te onderzoeken hoe je het echt anders kunt doen.

 

Ga je weer hetzelfde doen als altijd? Of ga je stappen zetten? Ik hoor je graag.

Even bellen over wat ik voor je kan betekenen?

8 + 7 =

Wil je meer informatie? Of direct een duidelijk Plan van Aanpak voor jezelf, jouw team of organisatie? Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kop koffie.

Als professioneel coach ben ik aangesloten bij de volgende organisaties

Navigatie

 

 

Contactinformatie

hans@vliegcoaching.nl

linkedin.nl/in/hansvlieg

+316 82 48 28 67

 

 

 

Privacy Statement

 

 

 

 

Dit doe ik

Ik begeleid mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling door middels van regressiewerk. Diep ingesleten patronen en trauma verwerken op mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied.

|Regressiewerk | Lichaamswerk | Traumaverwerking | Intergenerationeel trauma |

 

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht