Leergang AnyBody Knows

Binnen de leergang ‘Any Body Knows’ leer je vanuit het lichaam te werken met mentale, emotionele en lichamelijke klachten en om de onderliggende trauma’s door te werken en te transformeren. Dit leidt tot een (her)nieuw(d)e verbondenheid met de eigen zielsbeweging en met het leven. Je werkt met diepe herinneringen die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen en die transgenerationeel en/of vanuit vorige levens zijn doorgegeven. Het lichaam weet het precies.

Wil je dat het effect van jouw interventies meer diepgang krijgt, meer impact? En ben je bereid om jezelf daarvoor binnenstebuiten te keren? Meld je dan aan per mail: hans@vliegcoaching.nl of neem voor vragen of om te sparren eerst even contact op met mij.

Praktische informatie

De leergang bestaat uit 6 blokken van 2 dagen, met een doorlooptijd van zo’n 9 maanden. De werktijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur met een uur lunchpauze en in de ochtend en middag een korte koffie/theepauze.

De eerstvolgende leergang start in september 2023. De data staan achter de blokken vermeld. Je kunt je aanmelden per mail.

Data leergang 2023/2024

Blok 1: Jouw verhaal, jouw leven; 21 & 22 september 2023
Blok 2: Overlevingsstrategieën en ego; 2 & 3 november 2023
Blok 3: Generatiepatronen en loyaliteit; 30 november & 1 december 2023
Blok 4: Traumawerk vorige generaties en vorige levens; 11 & 12 januari 2024
Blok 5: Universele krachten; 22 & 23 februari 2024
Blok 6: Creatie en toekomst; 4 & 5 april 2024

De prijs van de leergang Any Body Knows is € 4.250.-. De leergang is vrijgesteld van btw volgens de CRKBO-regeling. Bij de prijs is koffie/thee/water/lunch en materiaal inbegrepen. Voor de groep die in september 2023 start, geldt eenmalig een korting. Je kunt deelnemen voor €3.250,-. (deze korting is omdat we een nieuwe opzet van de leergang hebben)

Locatie

De locatie is Gasterij de Havezathe in Veenendaal. Er is overnachtingsmogelijkheid, deze is voor eigen rekening en kun je op eigen initiatief regelen met de locatie.

Aanmelden

Als deelnemer heb je na aanmelding 14 dagen bedenktijd om kosteloos te kunnen annuleren. Daarna is de aanmelding definitief. Wanneer je tot 1 maand voor de startdatum annuleert, betaal je 50% van de prijs als annuleringskosten en wanneer je 14 dagen of minder voor de startdatum annuleert, betaal je 75% van de prijs als annuleringskosten.

Even bellen over wat ik voor je kan betekenen?

3 + 2 =

Privacy Statement

 

 

 

Dit doet Vlieg Coaching

Vlieg Coaching begeleidt teams en mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling vanuit systemisch perspectief. Altijd met een praktische toepassing, no nonsense en met impact.

Leiderschapsontwikkeling | Persoonlijke ontwikkeling |Coaching |Regressie voorouders & vorige levens |Training & opleiden |

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht