Haal het maximale teamresultaat en optimale samenwerkingsverband met teamcoaching

 • Effectievere samenwerking
 • Gedeelde en benoemde verantwoordelijkheid
 • Betere communicatie en onderlinge interactie
 • Meer zelforganisatie en regie
 • Focus op wat nodig is
 • Meer energie en werkplezier

Plan een afspraak in

Teamcoaching

Hoe organiseer je een zelfredzaam en creatief team? Dat om kan gaan met wat de realiteit vraagt?

De dynamiek binnen een team is complex en speelt op 3 niveau’s: rationeel (structuur, rollen, communicatie), emotioneel (energie, betrokkenheid) en systemisch (onderstroom: onbewuste patronen, context van de organisatie).

Als manager kun je niet op alledrie de niveau’s ingrijpen doordat je ook een plek in het team vervult en onderdeel uitmaakt van het team en de organisatie.

Coaching zorgt voor een uitdagend traject wat ieder teamlid persoonlijk raakt en het team in beweging zet. No nonsense, praktisch toepasbaar en naar de kern. Op alle drie de niveau’s: rationeel, emotioneel en systemisch.

     

Wanneer is Teamcoaching iets voor jou?

 • De samenwerking of de communicatie in je team verloopt niet lekker. Misschien merk je dat er weinig vertrouwen in elkaar is. Het team werkt in ieder geval niet zoals het moet.
 • Mensen binnen je team nemen hun rol niet of onvoldoende. Verwachtingen naar elkaar zijn onduidelijk. Mensen proberen op elkaars stoel te zitten. Onduidelijkheid over wie nou precies wat doet.
 • Je team is niet verbonden. Mensen durven elkaar niet constructief aan te spreken. Problemen worden niet benoemd, laat staan opgelost. Als er al conflicten zijn, dan hebben deze een negatieve pay-off.
 • Je team kan veel, maar op de een of andere manier komt het er (nog) niet uit. Je ervaart weinig of in ieder geval onvoldoende daadkracht, weinig creativiteit of oplossend vermogen en al helemaal geen eigen verantwoordelijkheid.
 • Je team is onvoldoende betrokken. Er is geen duidelijk visie waar iedereen achterstaat en aan bijdraagt. De besluitvorming gaat niet soepel. Afspraken zijn onduidelijk of worden niet opgevolgd. Kortom: er is veel onduidelijkheid.
 • Er gaat veel energie verloren aan dezelfde dingen.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met coaching tips ontvangen!

Stuur mij de brochure

Ik ben opleider voor (team)coaches. Uiteraard kan dat niet zonder zelf met de voeten in de modder te hebben gestaan. Ik heb inmiddels aardig wat teams begeleid met verschillende vraagstaukken en in verschillende branches.

Mijn uitgangspunt is altijd om zo’n kort mogelijke periode een wezenlijke verandering te realiseren. Naar de kern, zonder toeters en bellen. Altijd met een praktische toepassing. Ik doe wat nodig is. Dus geen doekje voor het bloeden, maar de bug uit je team.

Ik ben aangesloten bij De Baak en het Coachcenter. Systemisch geschoold en door de wol geverfd.

Hans Vlieg Teamcoach

Hoe nu verder?

Je wilt stappen maken met je team. Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag langs om het team te ontmoeten en kennis te maken. Dit is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Ik kom graag langs omdat ik wil weten wie ik ga coachen en waar de uitdaging precies over gaat. Op basis daarvan doe ik een gericht voorstel en offerte.

Kosten

Ik ben beschikbaar voor zowel korte als langere ontwikkelingsprogramma’s. De prijs is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals duur van het programma, de ontwikkelingsbereidheid van je team of organisatie en wat er nog mist. Ik maak dan ook graag een prijsindicatie op maat. Net zoals ik dat doe met het programma dat ik voorstel.

Bel of mail ons

 • 06 8248 2867
 • hans@vliegcoaching.nl

Kom langs

Ik werk in heel de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam)

Naast een aantal flexibele locaties heb ik 2 vaste plekken waar ik vaak coach:

 • Van der Takstraat 28, Rotterdam
 • Raamweg 4, Den Haag

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat het team van Vlieg Coaching voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons u bellen

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Plan een afspraak in

Vul het onderstaande contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vul je gegevens in en ontvang direct ons prijsoverzicht